ingin ketahui barangan yg di jual sila lawati ke kedai online tersebut yaaa... Milik kakak saye..;) jgn lupa taooo!! singgah2x laaa... klik di sini!

Thursday, July 16, 2009

Hari yang x berapa nak malang.

Salam,
Petang tadi hampir aje aku nak menitiskan air mata..
Ini semua gara-gara akak komander "Kesatria" yang cakap x serupa bikin 2..
Last week cakap lain, arinie sesedap je nak hukum..
Habis aku kena ketuk ketampi 5 kali..
Bunyi macam biasa saja, tapi klu anda sendiri x bersalah..
Layakkah anda di hukum?? Sabar2..

"Andai masa boleh di undur, pasti aku di pihak yang benar"

Thanks God because send Tuan Commander to us.
He's the one who teach us everything about "kawad"
He's damn funny with his serious face..
Serious ke?? Act, nope..his face also funny laa.
Like one of Malaysian actors, but don't remember the actor's name.
But if I show the actor's photo, i am sure people out there can recognise him.
With his cute tummy and smiles. I admired Tuan Commander.
Hahaha..Just kidding.

Tomorrow we only have MAT 222 class, 10am - 11.50am.
Then, we will going to library on the afternoon (zuhur) for study group with the boys.
Going to Kolej Intan to take room's key.
What else?? Erm, that's all perhaps.




xoxo, Masturah Abd.




6 comments:

Mardhiah Abdullah said...

dik mat222 tue logic math yer..
ak blajo gak..

Munirah Abd said...

hehhehe...sbb dia senior konon dia adalah hebat la tu..mengada akak komander ko tu!!

Masturah Abd said...

Alang : aah..yg 2 laa..br blaja psl set..nnty klu xtau pape bleh aku tnye ko!!hikssss

Kakak: Mmg pown..nasib baek aku penyabar..hahaha
:))

Mardhiah Abdullah said...

uit..ak blajo sush woo..
lg2 pasal law..kne ingt sume

Masturah Abd said...

waaaaa..
2 yg aku wsau nie..
dahla account pown kne blaja gak..
:((

Mardhiah Abdullah said...

dnt worry akaun seng jer..heee