ingin ketahui barangan yg di jual sila lawati ke kedai online tersebut yaaa... Milik kakak saye..;) jgn lupa taooo!! singgah2x laaa... klik di sini!

Sunday, July 19, 2009

Activity on Saturday Evening.

Salam..
What a wonderful evening we have yesterday..
Hahaha..had so much fun lebih-lebih lagi bila turun bukit..
Wrooommm..laju gilew macam bawak moto plak..
Bila nak naik bukit 2 yang xtahan 2..lenguh yang amat..
Teramat amat amat lenguh..
(mentang2 kat segamat, suka plak guna perkataan amat nie) hikssss..
Memang best gilew exercise naik basikal, semua yang tengah jogging 2 tengok saja sambil senyum-senyum.
Ada yang siap kata “laju lagi, laju lagi”. hahaha
But, kena hati-hati gak, kete banyak yang lalu..
Dah 2 bleh bawak slow plak, siap tnya part bpe bla bla bla.
Habis satu uitm kiteowang round then stop at dining room beli 100 plus.
Then, round agi uitm sampai kol 7 sumthing.
Dah abis semua, lepak-lepak jap,agak-agak nak azan Margrib terus naik bilik.
The End.


Lan and Zee semangat gilew bawak bike..
laju jew..haha

Jangan tiru aksi ini! Naik bike sambil ambil pic.
Nanti pic goyang. tq

Benti jap, kaki lenguh.:))

Lan, Mas, Zee and Suz
Tangan zee panjang, sebab 2 dia yg ambik gmbr.

Matahariku

Dah nak terbenam..cantek!!

Rest..brought to you by 100 plus and coca cola! thanks.hahaha

bike kuning!! paling seksa bile naik bukit,
but hebaaaatt bile turun..yeah!

kesian Lan, sampai xbleh nk jalan..haha




xoxo, Masturah Abd.


ps:- Nie entry ke 200.. yeah! :)

6 comments:

Mardhiah Abdullah said...

wooo..mcm best je naek bike..
selama ak kat mlke, lum pnh naik bike..heeee

kat sne ad kayak x???
hahahah

b.j said...

manalah ko curi bike 2.beshnya ko kt sna kwn2 pun sporting...environment pun ok.so kim slm kt kwn ko.Bout fthin aq dah ok ari2 aq blik sma ngn dy.eh aq tiap2 ari jmpa kakak ko tp aq x sure 2 dy tp aq rsa 2 kakak ko

Masturah Abd said...

Alang : Hahaha..2 la ko
aku awal2 nie bleh ar wat semua 2..nnty busy dh xbleh nk main2..
hehehe..

Bunny :Ko kt sne xbez ke?ramai kwn gurls aku nk tranfer ke sne coz x suke ngan peraturan kt cnie yg ntah pape 2..hahahaha

--{♥Mahirah Abd♥}-- said...

peh best nyer ko dik...
ati2 yer naik bike..
heeeeee

Masturah Abd said...

angah :yee2..baiklah..hahaha

fath said...

hurm..
hoho.
maju bike untuk uitm.